.post a:hover img { width:500px; height:400px; float:middle; }

Tuesday, 4 December 2012

~di Muzium Negeri Sendiri Part2~

Assalamualikum...
setelah hmpir 1minggu  tak mengupdate blog ni..
hari ni baru ada masa sikit..
hari-hari sebelum ni tak dapat nak update sebab ada hal and masalah kesihatan..
now, alhamdulillah boleh laa teruskan update new entry

kat sana ada tiga bahagian....yg last block C..
tapi sebelum tu singgah jap kat bahagian yang ada tunjuk patung yang pakai baju kurung...
huhu..masuk2 jaa jumpa adik kat bawah ni....serammmmm jugakk wooo

mula2 biasa lagi..main hulur tangan macam 2 dup dap jugak jantung ni..hehehe  

time ni duk sat jaa....tak berani aihh nak duk lama2..
kot dia silap hulur tangan jugak..pengsan pulak kita kat situ..huhu..


next...terus pi masuk block C..terjumpa laa pulak background cam ada karton..hehehe
paa lagi....konon2 berlakon laa..ekeke

pakcik2...sekarang pukul berapa erk..? >_<
hehehe

adik..kan daa cakap kalau nak minum duduk laa.....huhu


uissyyhhh rancak bebenor dia bersembang..
kita amik barang dia pun xperasan...kas kas kas ^_^


takda pa lagi dah...cukup setakat ni je lawatan kali ni...hehehe..macam lawatan sekolah pulak..
                                                               ok THE END



thaNks cOz suDi baCe pOst buLan...sMile ^_^

5 comments:

Aesya Zealous said...

lama xgi muzium..time kecik2 ja pegi. dah besaq ni lalu depan muzium ja.. haha

Syazrin Rayhan said...

wah....lagu blog jiwang hbs...(tenang)

Cuti2 malaysia erkk , yg gmbr cartoon tue real ker ? creative2 :)

http://malayastyle.blogspot.com

bulanmiey said...

huhu...sekali sekala jiwang...yg cartoon 2 background jaa...kite yg wt2 real..ehehe

Bie Cimbelang :) said...

Seramnyaaaa patung tu!! :O

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/