.post a:hover img { width:500px; height:400px; float:middle; }

Wednesday, 14 November 2012

~sinister movie~

salam ceria semua ^_^
alhamdulillah berkesempatan lagi utk update new entry..
okeyp hari ni aktiviti pergi tengok wayang and makan2 jep kat East Cost Mall Kuantan with my brother n cousin...
mula2 diorang ajak tengok cerita skyfall...tapi hati ni berkeras jugak nak tengok cerita hantu event diri ni memang penakot yang amat..huhu
so, apa lagi..pergi beratur beli tiket lepas tu terus masuk dalam panggung...
dh laa duduk barisan ketiga dari depn...sangat tak best..tapi nk wt mcm mana kat belakang semua dah penuh..


boleh tahan jugak cerita ni...mula2 bosan sikit..tp daa smpai pertengahan cerita ni memang mata ni tak tahan nak tengok...takut punya pasal smpai tengok bahagian tulisan je...tak berani nak tengok gambar....hehe..ape laa kan..tak chill langsung..


haaa part ni laa yang membuatkan aku terkejut sampai TERMELOMPAT sedikit dari kerusi sambil menjerit (uwaarrrgghhhhhhhhh)...hehehe..ni bukan main2 k...ni memang aku terjerit dengan spontannya sebab dihantui dengan perasaan yang sangat takut..mana tak nya..boleh pulak time ni hantu betol2 keluar depan screen tu...dah laa lupa nak tutup mata time ni...konon nak beranikan diri...uissshhh....bahaya2...huhu
kalau yang belom p tengok lagi cerita ni,p laa tengok...best jugak cerita ni.. ^_^



mood nak tido memang rasa takut sikit sebab terbayang-bayang lagi cerita ni..hehe..pape pun ALLAH sentiasa bersama..nytz lalink ;)





thaNks cOz suDi baCe pOst buLan...sMile ^_^

3 comments:

aina izzati said...

nice entry.. terasa cam nak tengok je cite ni..hehe .. :))

aini shahroni said...

kunjung banyak blog..
ramai yg bercerita psal movie sinister..
trasa nk tontonlaa..


from ::Arkitek Hati::

MéuzAngelo™ XXIII said...

rugi la tak tgk skyfall.. hehe
[link blog saya kat sini]